این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

معرفی همایش

ارسال شده در تاریخ :
معرفی همایش

با لطف خداوند منان، همت و همکاری ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم تحقیقات و فناوری، اساتید، دانشجویان، تیم های اجرایی، علمی و حضور ارزشمند نخبگان و اصحاب اندیشه در حوزه ی علوم پزشکی زمینه برگزاری اولین کنگره پژوهشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در۲۳ آبان ماه سال 1398 به میزبانی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به همراه برگزاری کارگاه های آموزشی فراهم گردید.  امید است استقبال گسترده فعالان  پژوهشی و اعضای کمیته های تحقیقات دانشجویی علاوه بر هر چه با شکوه تر برگزار شدن همایش موجبات انگیزه و برنامه ریزی برای برگزاری سالانه همایش در بعد وسیع تر را فراهم سازد. لذا از تمامی دانشجویان، پژوهشگران و اعضای کمیته های تحقیقات دانشجویی برای شرکت و تبادل نظر علمی در همایش دعوت می نماییم. پیشاپیش مراتب قدردانی و استقبال خود را از اندیشمندان، دانشجویان و پژوهشگران محترم در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و کمیته های تحقیقات و همچنین پرورش دهندگان گرامی که ما را در بر پایی این همایش یاری می رسانند، اعلام می داریم.

راهنمای نگارش مقاله

فایل ارائه پوستر و سخنرانی

جدول زمانبدی کنگره

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.1)